Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

DUS

Fly til Düsseldorf Tyskland

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Düssedorf

Fly til Düssedorf

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Why visit Düsseldorf

Fly til Düsseldorf og opplev en moderne kunst- og designscene som konkurrerer med andre populære byer i Europa. Byen har en mengde vakre, grønne områder og en fantastisk havn, oppusset av blant annet stjernearkitekten Frank Gehry. Bestill en flyreise til denne byen som befinner seg på Rhinens høyre bredd og nyt de mange titalls museer og gallerier, spesielt kunstsamlingen Nordrhein-Westfalen. Ta en spasertur gjennom de mange parkene, inkludert Tysklands første offentlige park, Hofgarten, som stammer fra 1700-tallet. Ta en båttur langs Rhinen, utforsk Altstadt (gamlebyen) og nyt en utrolig samling klassiske biler på Classic Remise Düsseldorf. Bestill en billig flyreise til Düsseldorf nå for å glede deg over et av Tyskland mange hippe byer.

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.