Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

DUS

Fly til Düsseldorf Tyskland

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Düssedorf

Fly til Düssedorf

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Düssedorf

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Why visit Düsseldorf

Fly til Düsseldorf og opplev en moderne kunst- og designscene som konkurrerer med andre populære byer i Europa. Byen har en mengde vakre, grønne områder og en fantastisk havn, oppusset av blant annet stjernearkitekten Frank Gehry. Bestill en flyreise til denne byen som befinner seg på Rhinens høyre bredd og nyt de mange titalls museer og gallerier, spesielt kunstsamlingen Nordrhein-Westfalen. Ta en spasertur gjennom de mange parkene, inkludert Tysklands første offentlige park, Hofgarten, som stammer fra 1700-tallet. Ta en båttur langs Rhinen, utforsk Altstadt (gamlebyen) og nyt en utrolig samling klassiske biler på Classic Remise Düsseldorf. Bestill en billig flyreise til Düsseldorf nå for å glede deg over et av Tyskland mange hippe byer.

Fly med Norwegian

Få en komfortabel flytur til en lav pris

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. På våre langdistanseflyvninger tilbyr vi også en tre-retters meny. Mer om mat og drikke om bord.

  Underholdning om bord

  Med Norwegian har du god tilgang på underholdning om bord. På de fleste flyvninger tilbyr vi "video on demand" med et stort utvalg av filmer og tv-serier.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Nye fly – lave utslipp

  Fly med en av de yngste flyflåtene i verden. Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år. Det betyr mer komfortable flyreiser for deg, og mindre utslipp for miljøet.

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.