Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

DBV

Fly til Dubrovnik Kroatia

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Dubrovnik

Fly til Dubrovnik

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Dubrovnik

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Dubrovnik i korte trekk

Hvorfor Dubrovnik?

Fordi gamlebyen kun består av gågater, står på verdensarvlisten og er omringet av blått, klart vann og har 2900 soltimer i året.

Den lokale møteplassen

Lokrum Island Resort, der du kan dra på utflukt og bade i havet.

Visste du dette?

Ser du skiltet med «FKK» på en strand, betyr det at du kan kle deg naken. Det kommer av det tyske ordet «Freikörperkultur», som er synonymt med «naturisme».

Bok- og filmtips

Les: Two Tickets to Dubrovnik (Angus Kennedy, 2012). Se: Game of Thrones – minst syv fremtredende steder i Dubrovnik, for eksempel Pile-porten, Bokar- og Lovrijenak-fortene, St. Dominika-gaten og øya Lokrum, ble brukt under innspillingen av den populære serien.

Fakta

 • Befolkning 42 600
 • Besøkende per år: 813 000 (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 10 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 25.8 °C

Dubrovnik i korte trekk

Lady Pi-Pi

Gå langs Dubrovniks eldgamle bymurer, så kan det hende du kjenner duften av grillen på den rustikke restauranten Lady Pi-Pi lenge før du får øye på den. Tropp opp tidlig for å unngå lange køer av folk som vil ha det beste fra det kroatiske kjøkken. Bestill en mixed platter, som best kan beskrives som en adriatisk surf-and-turf-rett, og nyt den på takterrassen med flott utsikt.

Posat Restaurant

Dersom du heller vil ha litt mer konvensjonell mat, tar du turen til Posat Restaurant, som ligger en kort spasertur unna Pile-porten, der de serverer middelhavsretter og spesialiserer seg på kreps.

Restaurant 360°

I havnen i gamlebyen finner du også gode restauranter og kafeer. Dette er virkelig et flott sted å nyte solnedgangen på med et glass kroatisk vin. Restaurant 360° ligger på bymuren ved havet.

Troubadour Hard Jazz Café

Pubene på de små torgene rundt Dubrovnik-katedralen tiltrekker seg mye folk som etterhvert siver ut på torgene og skaper en livlig atmosfære. Troubadour Hard Jazz Café har god live-musikk og er åpen til 03.00 om sommeren.

Buza Bar og Bar Mala Buza

Higer du etter en mer avslappende stemning og utsikt over havet, kan du stikke innom en av barene på sørsiden av bymurene, som også kalles «hole-in-the-wall»-barer. Buza Bar er det mest populære stedet, men hvis du er ute etter noe litt spesielt, foreslår vi Bar Mala Buza ved det sørligste smuget. Her må du snike deg gjennom en smal passasje i bymuren for å finne fram.

East-West

De fleste barene stenger rundt kl 1.00 (Buza Bar klokken 2.00), og da passer det perfekt å gå på en nattklubb som er åpen natten lang: East-West på Banje-stranden er en strandklubb på dagtid og ligger ti minutters gange fra Ploca-porten i gamlebyen, og om kvelden blir den en elegant nattklubb med masse puter og gardiner der man kan danse og drikke cocktails helt til 6.00 (kun på sommerstid).

Fly til Dubrovnik, stikk innom Bard Mala Buza.
Utsikten fra Bard Mala Buza.

Gunduliceva-torget

Formiddagsmarkedet på Gunduliceva-torget i sentrum av gamlebyen var tradisjonelt sett et marked med lokale varer, men nå får du kjøpt alt fra tørket frukt, kandisert appelsinskall og mandler til pene broderier og håndlagede smykker. Det er åpent fra 7.00 til 13.00 hver dag unntatt søndag.

Croatian Designers Room

Croatian Designers Room er kun for moteelskere, for her får du kjøpt eksklusive kjoler og cocktailkjoler kreert av kroatiske designere.

Ronchi

Hattebutikken Ronchi åpnet i 1858. Velg blant et stort utvalg av lokaldesignede, håndlagde hatter som går de ordinære suvenirene i gavebutikkene en høy gang.

Dubrovnik står på verdensarvlisten, og byens historie er vevd inn i bymurene, kirkene, fortene og de gamle bygningene. Dette er både en «museumsby» i seg selv og en by med et stort antall museer som omhandler vidt forskjellige ting, som for eksempel forhistoriske hendelser og Kroatias uavhengighetskrig på nittitallet.

Fly til Dubrovnik, se gamlebyen.
Gamlebyen i Dubrovnik

Museum of the Croatian War of Independence

Museum of the Croatian War of Independence gir et viktig perspektiv på den nylige borgerkrigen.

The Museum of Modern Art

Det imponerende Museum of Modern Art, som åpnet i 1945, har en verdifull samling av mer enn 2500 kunstverk, for eksempel malerier av Vlaho Bukovac.

Dubrovnik Summer Festivals

På sommerstid skjer det mye utendørs: utstillinger, konserter og danseforestillinger. Dubrovnik Late Summer Music Festival er et tilskudd til den populære Dubrovnik Summer Festival, og ble lansert av Dubrovnik Symphony Orchestra for at det skulle være musikk å høre i gatene og på torgene helt frem til den siste uken i september.

Kajakkpadling

En av de beste familieopplevelsene i Dubrovnik er å padle havkajakk langs kysten.

Begivenheter

 • Night of the Museums (januar)
 • St. Blasius-festival (februar)
 • Aklapela Festival of Singing (april)
 • Dubrovnik Summer Festival (juli/august)
 • Croatian Festival of Jam and Marmalade (september)
 • Good Food Festival (oktober)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Sentral flyplass

  Vi flyr til flyplasser som har en sentral beliggenhet og enkle og raske transportforbindelser til sentrum. Mindre mas og mer tid til å kose seg.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.