DBV

Dubrovnik Kroatia

Fra for fly

Fly til Dubrovnik

Fly til Dubrovnik

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Hvorfor besøke Dubrovnik?

Fordi gamlebyen kun består av gågater, står på verdensarvlisten og er omringet av blått, klart vann og har 2900 soltimer i året.

Se: Game of Thrones – minst syv fremtredende steder i Dubrovnik, for eksempel Pile-porten, Bokar- og Lovrijenak-fortene, St. Dominika-gaten og øya Lokrum, ble brukt under innspillingen av den populære serien.

Hvorfor fly til Dubrovnik med Norwegian?

Vi flyr fra Oslo til Dubrovnik og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

Flyv med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.