Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

DUB

Fly til Dublin Irland

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Dublin

Fly til Dublin

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Dublin

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Dublin i korte trekk

Hvorfor Dublin?

På grunn av den vennlige lokalbefolkningen, det ville utelivet, den rike historien og «the craic» (så klart).

Den lokale møteplassen

På den brede gjennomfartsveien O’Connell Street og de mange sidegatene (inkludert Henry Street), finner du bra butikker, kafeer og restauranter. Like ved, på Parnell Square, er det flust av tilbud for de museumsinteresserte.

Visste du dette?

Dublin har Europas yngste befolkning. Halvparten av innbyggerne er under 25.

Lesetips

Å anbefale noe annet enn James Joyces Ulysses er utenkelig.

Fakta

 • Befolkning: 1,3 millioner i Dublin City, 1,8 millioner i Greater Dublin Area (2013)
 • Besøkende per år: 3,9 millioner (2013)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 5 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 16 °C

Hva skjer i Dublin?

Restaurant Patrick Guilbaud

Restaurant Patrick Guilbaud er av mange ansett som Dublins beste spisested, og det er nok derfor den kan smykke seg med hele to Michelin-stjerner. Den rimelige lunsjmenyen gir deg muligheten til å ta en smakebit uten å måtte rane banken.

The GreenHouse

The GreenHouse er et interessant spisested: Den finske kokken Michael Viljanen, som er utdannet i Frankrike, serverer nordisk-inspirerte retter med irske ingredienser. Han lager fantasifull og energisk mat uten å overdrive. Dette er virkelig å anbefale.

Fade Street Social

Fade Street Social huser en tilbakelent tapasbar i tillegg til en mer høytidelig restaurant, som serverer førsteklasses samtidsmat med lokale ingredienser. De har også en fin hage på taket.

Trocadero

For en smak av Dublins historie, bør du ta veien til Trocadero, som har laget mat til teatergjengere i 50 år. Denne stemningsfulle, forgylte restauranten tilbyr en populær meny før teaterbesøket og en € 50s-meny. Begge menyene omfatter tradisjonelle europeiske retter.

The Old Storehouse

Dublin er navngjeten for sitt yrende natteliv. Det er ikke så rart, for dublinerne er glad i en fest, så det er et vell av uteplasser der du kan drikke og danse natten lang. Temple Bar er den mest berømte pubrundeplassen, selv om enkelte av innbyggerne påstår at det er en dyr turistfelle. Det er fortsatt et festlig sted, særlig hvis det er en internasjonal rugbykamp på Aviva Stadium. Hvis du befinner deg i dette området, anbefaler vi en tur innom The Old Storehouse i Crown Alley.

The Palace Bar

Fleet Street er også et flott sted å slukke tørsten. Her finner du The Palace Bar, som passer ypperlig hvis du vil ha en drink på dagtid og se storkamper på TV. Bowes, på sin side, har ord på seg for å servere den beste Guinnessen i byen – til og med bedre enn den man får på Gravity Bar på Guinness Storehouse. 

Mulligan’s

På Poolbeg Street finner du Mulligan’s, som eren pub med sjel. Da den åpnet for et par hundre år siden, var puben frekventert av byens slabbedasker. Nå er den stappfull av journalister og studenter fra Trinity College, så det er ikke mye som har forandret seg.

Bagots Hutton

For en mer raffinert kveld på byen setter du kursen mot William Street South, der det ligger mange pene etablissementer, inkludert kjellerbaren Bagots Hutton.

Article Dublin

Selv om puber og restauranter stjeler mye av oppmerksomheten i Dublin, er hovedstaden fortsatt et lite handlemekka. Article Dublin er et godt eksempel på byens banebrytende stil. Moderne interiørartikler er fine gaver å ta med seg hjem.

Project 51

Project 51 er utsalgstedet til et kollektiv av unge Dublin-designere. De lager og selger alt fra tekopper til smykker og klær i vintagestil. Perfekt for et urbant klientell.  

Avoca

For irske håndverksvarer av høy kvalitet, anbefaler vi Avoca, der du får kjøpt pledd, dameklær og tilbehør. Avoca har til og med en egen kafékjede.

Flights to Dublin, shop at Article.
Article Dublin

The Guinness Storehouse

The Guinness Storehouse er kanskje Dublins best kjente turistattraksjon, og det med god grunn: Ølet er Irlands mest berømte eksportvare, og bryggeriet og byens historie går hånd i hånd.

Kilmainham Gaol

Hvis du vil gå i dybden og forstå Dublin og Irlands brokete historie, foreslår vi at du drar til det gamle fengselet Kilmainham Gaol, som nå er et museum. Besøkende blir guidet rundt i det store bygget og får høre om den lange, tunge veien Irland måtte gå for å bli uavhengig.

The National Gallery of Ireland

The National Gallery of Ireland ligger i hjertet av byen, og har muligens verdens beste samling av berømte irske malerier, i tillegg til kunstverker av Picasso, Van Gogh og Monet.

Begivenheter:

 • Dublin International Film Festival (februar)
 • St. Patrick’s Day (mars)
 • Bloomsday Festival (juni)
 • Dublin Fringe (september)
 • All-Ireland Hurling & Football Final(september)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.