Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

DXB

Fly til Dubai Arabiske Emirater

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Dubai

Fly til Dubai

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Dubai i korte trekk

Hvorfor Dubai?

Dubai er som en ellevill fornøyelsespark, krysset med grandiose sci-fi-kulisser midt i ørkenen. Her hersker megaarkitektur, menneskeskapte øyer og en mentalitet som sier at penger er til for å brukes.

Det lokale møtestedet

Nasimi Beach, en larmende strand på The Palm der det kryr av brautende, solbrune mennesker på dagtid. Etter solnedgang er det et yrende natteliv her med de beste DJ-ene og et og annet full-moon-party.

Visste du dette?

Det pågår så mye byggearbeid i Dubai at de sysselsetter 20 prosent av alle kranene i verden. Neste prosjekt: Gravingen er i gang på milliardprosjektet Mohammad Bin Rashid City med verdens største kjøpesenter og en park som er større enn Hyde Park i London.

Lesetips

The Dog (Joseph O’Neill, 2014)

Fakta

 • Befolkning: 2,1 millioner
 • Besøkende per år: 13,2 millioner (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 24 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 41 °C

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.