Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

DXB

Fly til Dubai Arabiske Emirater

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Dubai

Fly til Dubai

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Dubai

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Dubai i korte trekk

Hvorfor Dubai?

Dubai er som en ellevill fornøyelsespark, krysset med grandiose sci-fi-kulisser midt i ørkenen. Her hersker megaarkitektur, menneskeskapte øyer og en mentalitet som sier at penger er til for å brukes.

Det lokale møtestedet

Nasimi Beach, en larmende strand på The Palm der det kryr av brautende, solbrune mennesker på dagtid. Etter solnedgang er det et yrende natteliv her med de beste DJ-ene og et og annet full-moon-party.

Visste du dette?

Det pågår så mye byggearbeid i Dubai at de sysselsetter 20 prosent av alle kranene i verden. Neste prosjekt: Gravingen er i gang på milliardprosjektet Mohammad Bin Rashid City med verdens største kjøpesenter og en park som er større enn Hyde Park i London.

Lesetips

The Dog (Joseph O’Neill, 2014)

Fakta

 • Befolkning: 2,1 millioner
 • Besøkende per år: 13,2 millioner (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 24 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 41 °C

Hva skjer i Dubai?

Raw Coffee Company

Raw Coffee Company er både brenneri og kaffesjappe og ligger i et gammelt lager i industriområdet Al Quoz. Dette er en kaffebar Willy Wonka ville likt. Langs veggene ligger det store stabler med sekker fulle av eksotiske kaffebønner, og kaffeelskerne har god plass til å leke seg med MacBooken sin. Dessuten ligger den langt utenfor allfarvei – så du må ikke regne med at taxisjåføren vet hvor du skal.

Jake’s

Det tok en stund før De forente arabiske emirater kastet seg på bølgen med matvogner (på hjul), men Jake’s satser for fullt på gourmet-bagel-burgere (fra AED 35 og oppover). Den arabiske varianten serveres med egyptisk dukka-kryddermix og harissa, den sterke marokkanske chilisausen. I helgene finner du matvognen på Um Suqeim Beach. 

La Petite Maison og Zuma

La Petite Maison bringer Rivieraen til Dubai International Finance Centre. Denne Nice-inspirerte familievennlige bistroen er utrolig populær på grunn av Provence-maten, den galliske dekoren og fordi den er et deilig avbrekk fra kaoset i skyhøye Sheikh Zayed Road like ved. Det samme teamet driver Zuma, en like velrennomert japansk restaurant i nærheten. 

The Archive

The Archive ligger merkelig nok i et ombygd offentlig toalett i sentrum av Safa Park. Dette er en blanding av bibliotek, samfunnshus og kafé, og her kan du omgås lokale hipstere i helgene. Spis brunsj her på fredager og kos deg med et voksende utvalg av design- og kunstbøker.

360 Degrees

I Dubai finner du verdens mest eksklusive strandbarer, og det ligger et utall ved Jumeirah, Dubai Marina og The Palm. Den flotte 360 Degrees på Jumeirah Beach Hotel er fortsatt det fineste stedet å se solnedgangen i Persiabukta fra, og Burj Al Arab ligger like ved. 

Cielo Sky Lounge

Er du stemt for noe litt mindre prangende, anbefaler vi den nye Cielo Sky Lounge på Dubai Creek Yacht Club. Det er en tapasbar med seillignende solskjermer og et maritimt preg.

Barasti Beach Bar

For å komme deg inn på Barasti Beach Bar går du forbi svømmebassenget, solsengene og de karibiske strandhyttene, og før du vet ordet av det, danser du med internasjonale festløver på en deilig, gyllen strand. Det er sånn det gjøres på Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort & Marina: Dette er blitt en institusjon i Dubai, og enten du vil eller ei, så ender du nok opp med en iskald øl her før eller senere. 

I Dubai foregår shoppingen – i ifølge enkelte selve livet – på kjøpesentrene. Kjøpesentrene her er enorme konstruksjoner med kinokompleks, bowlingbaner og butikker så langt øye kan se.

Mall of the Emirates

Mall of the Emirates er et typisk eksempel på et slik senter med over 540 butikker. Det fullt fungerende skisenteret med 400 m lange bakker og mulighet til å møte pingviner setter prikken over i-en på virkelighetens  Alice-i-eventyrland.  

The Dubai Mall

Det første du ser når du kommer til The Dubai Mall, er et akvarium på størrelse med månen. Det inneholder 10 millioner liter saltvann og huset en gang verdens eneste hvalhai i fangenskap. Dette er det aller største kjøpesenteret, og det tiltrekker seg flere årlige besøkende enn både New York og Los Angeles. Det ligger mer enn 1200 butikker her, inkludert den ufattelig store japanske bokhandelen Book World by Kinokuniya

The Third Line

De forente arabiske emirater elsker moderne kunst. Neste år åpner de sine egne Louvre- og Guggenheim-museer. Men det var The Third Line, et idealistisk galleri, som virkelig satte fart på sakene da det åpnet. De stiller ut de mest kreative talentene fra Libanon, Irak, Palestina og den nye bølgen av kalligrafer og fotografer fra hele Den arabiske halvøy.

Burj Khalifa

Superlativadvarsel! Burj Khalifa er verdens høyeste tårn, med hele 148 etasjer, og det var her Tom Cruise foretok det sinnssyke stuntet i «Mission Impossible». Det er her du finner den høyeste utsiktsplattformen i verden, AtThe Top, samt Atmosphere, en søstersalong og restaurant 26 etasjer lenger ned, for de som ikke liker høyden eller billettprisen (AED 500 for At The Top Burj Khalifa SKY Experience i den travleste tiden). 

Begivenheter:

 • Dubai Shopping Festival (januar)
 • Dubai Desert Classic Golf Tournament (januar/februar)
 • Dubai Cycling Tour (februar)
 • Dubai Food Festival (februar)
 • Dubai Duty Free Tennis Championships (februar)
 • Dubai World Cup Carnival – verdens rikeste hesteveddeløp (mars)
 • Art Dubai (mars)
 • Ramadan (mai/juni)
 • Dubai Summer Surprises (juni/juli/august)
 • Arab Fashion Week/Fashion Week Dubai (november)
 • Dubai International Film Festival (desember)
 • UAEs nasjonaldag (desember)
 • Dubai Rugby Sevens (desember)

Fly med Norwegian

Få en komfortabel flytur til en lav pris

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.