Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

DEN

Fly til Denver USA

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Denver

Fly til Denver

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Denver

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Denver i korte trekk

Hvorfor Denver?

Denver er mer enn bare inngangsporten til Rocky Mountains – byen er også en av USAs hotteste nye steder for feinschmeckere, håndverkbrygget øl og hjem til et dynamisk kunst- og musikkmiljø. Alt sammen badet i sol 300 dager i året.

Lokalt hotspot

Denver ligger 20 kilometer øst for Rocky Mountains. Klippefjellene er et sant paradis for byens befolkning, hvor de dyrker skisport, går lange fotturer og sykler offroad.

Visste du dette?

Denver kalles for «The Mile High City» etter byens offisielle høyde over havet. Målt ved foten av State Capitol Bulding befinner byen seg nøyaktige 5 280 eller litt mer enn1600 meter over havet. Solen føles varmere, golfballen slås lengre og alkoholholdige drikker virker dobbelt så sterkt.

Bok- og filmtips

It Happened in Denver (Stephen Grace, 2007) – historiske hendelser som formet «Mile High City». Eller se denne krimklassikeren fra 90-tallet: Things to Do in Denver When You're Dead.

Fakta

 • Befolkning: 649 495 (2013)
 • Besøkende per år: 16,4 millioner (2015)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 8 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 30 °C

Hva skjer i Denver?

Acorn

Acorn ligger i The Source, et teglverk fra 1880-årene som i dag er et matmarked i Denvers populære strøk River North (eller RiNo). Her serveres prisbelønnede cocktails og sesongbaserte fellestallerkener med retter tilberedt i vedovn og grill. Et av byens hippeste utesteder.

The Fort

The Fort Restaurant,  som er en kopi i full størrelse av en pelsstasjon fra 1800-tallet, serverer autentiske retter fra det ville vesten med utgangspunkt i oppskrifter funnet i dagbøkene til pionerer, fjellmenn og indianere.

Linger

Å spise i et tidligere likhus høres kanskje ikke så fristende ut, men med byens livligste takterrasse, en spennende meny med gatemat fra hele verden og en, hm ... dødsgod brunsj har  Linger gjort stedet levende.

Fly to Denver, dine at Linger.
Linger features one of the liveliest rooftop patios in the Denver. (Photo: Visit Denver)

SoCo District

Enten du liker live jazz, hiphop, latin eller noe der i mellom, så er dette området med nattklubber og konsertsteder det perfekte valget. (SoCo er forresten en forkortelse for South of Colfax Nightlife District.) Fredags- og lørdagskvelder kommer du inn på fire forskjellige klubber med én inngangsbillett. The Church og Vinyl er to av de beste.

Ophelia’s Electric Soapbox

Stedet som kalles for «gastrobordellen», med live musikk, cocktailbar og et trendy spisested, holder til i en tidligere peep-show-salong og er en av Denvers hotteste nye klubber. Torsdag til lørdag finner det sted en eklektisk serie opptredener på deres nedsenkede scene – inkludert en bluegrass-brunsj du ikke bør gå glipp av.

Grizzly Rose

Get your western groove on at the Grizzly Rose, a world-famous Honky Tonk that’s hosted everyone from Willie Nelson to Taylor Swift. Visiting Denver, do not miss line-dancing lessons that are held every week, alongside live music and the chance to ride not one, but two mechanical bulls.

Fly to Denver, visit Ophelia's Electric Soapbox.
Live-music venue, cocktail bar and trendy eatery Ophelia's Electric Soapbox is one of Denver’s hottest new clubs. (Photo: Ophelia's Electric Soapbox)

Highlands Square

Vil du ha en mer tilbakelent og lokal opplevelse tar du turen til Highlands Square i den historiske nordvestlige delen av byen. Her finner du små butikker og lokal kunst og håndverk i et livlig lokalmiljø med massevis av kaffebarer.

Cherry Creek North

16 kvartaler med gågater inkludert byens største utvalg av internasjonale motemerker, trendy livsstilsbutikker og utallige utendørs spisesteder og barer.

Fly to Denver, go shopping in Cherry Creek North.
You'll find sixteen blocks of pedestrianised outdoor shopping in Cherry Creek North. (Photo: Steven Crecelius/Visit Denver)

Red Rocks Amphitheatre

Et fantastisk amfiteater ved foten av Rocky Mountains, 16 km vest for Denver, ansees av mange for å være verdens vakreste naturlige konsertsted. Det spektakulære amfiteateret av stein er innhyllet av rødlige klipper, og her har alt fra The Beatles og Jimi Hendrix til U2 og Greatful Dead spilt. I juni til august arrangeres stedets sommerkonserter med en lang rekke superstjerner som opptrer under nattehimmelen.

Denver Art Museum

Museet er tegnet av den verdensberømte arkitekten Daniel Libeskind og huser en av de største samlinger av vestlig kunst in the world, samt en superb rekke med klassiske mestre og gjenstander fra det pre-colombianske Amerika. I tillegg er det kreative spill og aktiviteter for barn i alle rom , så det er et veldig familievennlig sted.

Art District on Sante Fe

Dette kreative kvartalet er hjem til mer enn 60 gallerier og studioer og er et kjernepunkt i Colorados kunstmiljø. Første fredag i måneden er det Art Walk, en gratiskveld med mingling, rusleturer og kunstopplevelser.

Fly to Denver, visit the spectacular Red Rocks Amphitheatre.
Stunning Red Rocks Amphitheatre outside Denver is considered by many to be the most naturally beautiful concert venue in the world. (Photo: Steve Crecelius/Visit Denver)

Begivenheter

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. På våre langdistanseflyvninger tilbyr vi også en tre-retters meny. Mer om mat og drikke om bord.

  Underholdning om bord

  Med Norwegian har du god tilgang på underholdning om bord. På de fleste flyvninger tilbyr vi "video on demand" med et stort utvalg av filmer og tv-serier.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Nye fly – lave utslipp

  Fly med en av de yngste flyflåtene i verden. Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år. Det betyr mer komfortable flyreiser for deg, og mindre utslipp for miljøet.

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.