Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

ORD

Fly til Chicago USA

Chicago i korte trekk

Hvorfor Chicago?

Chicago var knutepunktet mellom Amerikas øst- og vestkyst og ble en boom-town på slutten av nittenhundretallet. Byen ligger vakkert til ved Lake Michigan. Chicago har beholdt det hardtarbeidende preget fra industritiden og kan i tillegg skilte med kultur i verdensklasse og det bladet Bon Appetit beskriver som USAs beste mat.

Det lokale møtestedet

Det en gang så nedslitte Logan Square er blitt et av byens hippeste steder. Ta turen til Milwaukee Avenue og spaser fra California til Kimball Avenue, så får du med deg mye indie-inspirert shopping, hippe restauranter og til og med en oppusset Art Deco-kino, der du kan drikke lokalt øl i retrobaren.

Visste du dette?

University of Chicago i Hyde Park i byens South Side var åsted for verdens første kontrollerte kjernefysiske reaksjon i 1942, og med det var atomalderen i full gang. Før Barack Obama ble president, var han jusprofessor ved University of Chicago Law School, fra 1992 fram til han ble valgt inn i senatet i 2004.

Bok- og filmtips

Les The Devil in the White City, en iskald thriller som også er en veldetaljert beretning om byens forvandling til et kulturmekka under verdensutstillingen i 1893. Se Skulk med stil, der en ungdomsskoleelev skulker skolen og ender med å vise fram uunnværlige severdigheter som Wrigley Field og Art Institute of Chicago.

Fakta

 • Befolkning: 2,7 millioner
 • Besøkende per år: 54,1 millioner i 2016
 • Gjennomsnittstemperatur januar: -6,2 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 21,1 °C

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.