Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

ORD

Fly til Chicago USA

Chicago i korte trekk

Hvorfor Chicago?

Chicago var knutepunktet mellom Amerikas øst- og vestkyst og ble en boom-town på slutten av nittenhundretallet. Byen ligger vakkert til ved Lake Michigan. Chicago har beholdt det hardtarbeidende preget fra industritiden og kan i tillegg skilte med kultur i verdensklasse og det bladet Bon Appetit beskriver som USAs beste mat.

Det lokale møtestedet

Det en gang så nedslitte Logan Square er blitt et av byens hippeste steder. Ta turen til Milwaukee Avenue og spaser fra California til Kimball Avenue, så får du med deg mye indie-inspirert shopping, hippe restauranter og til og med en oppusset Art Deco-kino, der du kan drikke lokalt øl i retrobaren.

Visste du dette?

University of Chicago i Hyde Park i byens South Side var åsted for verdens første kontrollerte kjernefysiske reaksjon i 1942, og med det var atomalderen i full gang. Før Barack Obama ble president, var han jusprofessor ved University of Chicago Law School, fra 1992 fram til han ble valgt inn i senatet i 2004.

Bok- og filmtips

Les The Devil in the White City, en iskald thriller som også er en veldetaljert beretning om byens forvandling til et kulturmekka under verdensutstillingen i 1893. Se Skulk med stil, der en ungdomsskoleelev skulker skolen og ender med å vise fram uunnværlige severdigheter som Wrigley Field og Art Institute of Chicago.

Fakta

 • Befolkning: 2,7 millioner
 • Besøkende per år: 54,1 millioner i 2016
 • Gjennomsnittstemperatur januar: -6,2 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 21,1 °C

Fly med Norwegian

Få en komfortabel flytur til en lav pris

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. På våre langdistanseflyvninger tilbyr vi også en tre-retters meny. Mer om mat og drikke om bord.

  Underholdning om bord

  Med Norwegian har du god tilgang på underholdning om bord. På de fleste flyvninger tilbyr vi "video on demand" med et stort utvalg av filmer og tv-serier.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Nye fly – lave utslipp

  Fly med en av de yngste flyflåtene i verden. Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år. Det betyr mer komfortable flyreiser for deg, og mindre utslipp for miljøet.

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.