Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

EZE

Fly til Buenos Aires Argentina

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Buenos Aires

Fly til Buenos Aires

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Buenos Aires

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Buenos Aires i korte trekk

Hvorfor Buenos Aires?

Buenos Aires er en chic verdensby med en god dose kaotisk latinamerikansk attitude og en blomstrende mat- og cocktail-bransje. Byen tilbyr et utall av rimelige eller gratis kulturelle tilbud.

Det lokale møtestedet

Palermos eviggrønne Parque Tres de Febrero. Jogg rundt vannet, kyss i smug i El Rosedal (Rosehagen) eller kikk på stjernene i planetariet. Se om noen drikker fra samme kopp med metallsugerør. De nipper til yerba mate, den nasjonale teen.

Visste du dette?

Før Plaza de Mayo (avbildet) ble Argentinas mest berømte torg, med Casa Rosada (presidentpalasset), Catedral Metropolitana, Cabildo (rådhuset) og Museo del Bicentenario, ble det brukt til okseløp og henrettelser. 

Filmtips

El Secreto de Sus Ojos, som vant Oscar for beste utenlandske film i 2009, må sees.

Fakta

 • Befolkning: 2,8 millioner
 • Besøkende per år: 2,1 millioner (2016)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 25 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 15 °C

Hva skjer i Buenos Aires?

Oporto Almacén

Kokken Tomás Di Lello lager sin egen vri på porteño-klassikere som revuelto gramajo (egg, skinke og poteter) og serverer herlig biff tartar, milanesa (kalvesnitsel) og frodige salater. Bistroen, som ligger utenfor allfarvei i det nordlige strøket Nuñez, tilbyr smakfull mat og god service og har et fantastisk vinkart.

La Cabrera

Et av Buenos Aires mest kjente parrillas (biffhus). Innta La Cabrera nøyaktig klokken sju og nyt en kjøttfull happy hour med blant annet den enorme bife de chorizo til 40 % rabatt. Vil du ha bedre tid, betaler du full pris og sørger for å ha plass til hjemmelaget gelato.

Salvaje

Dette hippe, nye bakeriet er viden kjent for sitt utsøkte utvalg av brød, blant annet surdeig- og flerkornsbrød, og for sin steak sandwich og vermut. Smak på en søt, alkoholholdig sitrus- og Hesperidina-bolle (lokal appelsinaperitiff).

NOLA

NOLA får du godt håndverksøl og store kylling-sandwicher med god smak av The Deep South. NOLA drives av utlendingene Liza Puglia og bryggerimester-kjæresten Francisco Terren. De som har vært der før, bestiller wings, en eviggrønn klassiker som aldri står oppført på tavla.

Presidente

Presidente er et vakkert, nytt vannhull i Recoleta, der den dynamiske miksologduoen Seba Garcia og Gon Cabado står ved roret. (De ble venner på The Harrison Speakeasy.) Her får du klasse med historie til servert i cocktailglass. Til klassikerne hører Sebas Old-Fashioned. Nipp til Argentinas yndling, Fernet, i sofistikerte omgivelser.

La Flor de Barracas

Buenos Aires kan skryte av et vell av autentiske bares notables (kjente barer) – gammelmodige verneverdige vannhull som ofte ligger på travle gatehjørner. Hvis du vil få med deg litt av porteño-livet mens du nyter en cortado (liten kaffe med en skvett melk), foreslår vi at du drar innom denne flotte baren i Barracas. Den åpnet i 1897 og ble pusset opp for to år siden.

El Ateneo Grand Splendid

Bokhandelen, som en gang var et teater, er kanskje verdens mest glamorøse sted for bokormer. Klappsetene er byttet ut med hyller, og du finner også stille kroker der du kan fordype deg i en bok. Gå opp og se stedet i flott Instagram-perspektiv, men ikke ta kaffepausen her, for du får ikke mye for pengene.

Mercado de San Telmo

Markedet i San Telmo åpnet i 1897 og huser en herlig miks av slaktere, kramkarer, lysekronespesialister og vintagebutikker. På Coffee Town får du noe av den beste kaffen som er å oppdrive i Buenos Aires.

Mercado de las pulgas

De mange antikvitetshandlerne på Buenos Aires' største loppemarked gir stedet et sus av nostalgi og tiltrekker seg restauranteiere og Pinterest-tilhengere på jakt etter inspirasjon. De antikke lekene, møbler laget på bestilling, sodaflasker av farget glass og andre rariteter får deg sikkert til å sjekke hva det koster å ta med alt hjem. Dorrego 1650, Colegiales.

Shop Hop Buenos Aires

Stylisten og briten Sophie Lloyd har ord på seg for å ha reddet Buenos Aires' shoppingrykte. Enten du vil flotte deg med en skreddersydd jakke av kalveskinn eller er på jakt etter originale suvenirer, er adresseboken hennes spekket med kontakter som sikrer deg en flott shoppingrunde på private boutiques og bortgjemte atelierer.

Centro Cultural Kirchner

En omfattende latininspirert ansiktsløftning blåste nytt liv i Correo Centra (Postkontoret) for halvannet år siden. Det er nå blitt et imponerende kulturlokale. Den originale kontorinnredningen i lobbyen er bevart. Alle tilstelningene — alt fra samtidsutstillinger til pianokonserter og tangokurs — er gratis.

Pick Up the Fork

Food blogger Allie Lazar organises bespoke gastro tours of her favourite spots around Argentina’s capital. From hidden hole-in-the-wall choripán purveyors to steak at a classic bodegón (wine cellar), sport your baggiest trousers with an elasticated waistline to cope with Allie’s vast knowledge of the porteño food scene.

Begivenheter

 • Februar, karneval, fire dager
 • April, Bafici, indiefilm-festival
 • April og oktober, BA Food Week
 • Mai, ArteBA
 • 25. mai, nasjonaldagen
 • August, Tango Buenos Aires Festival
 • 21. september, første vårdag og studentenes dag
 • November–desember, Argentina Polo Open

Fly med Norwegian

Få en komfortabel flytur til en lav pris

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. På våre langdistanseflyvninger tilbyr vi også en tre-retters meny. Mer om mat og drikke om bord.

  Underholdning om bord

  Med Norwegian har du god tilgang på underholdning om bord. På de fleste flyvninger tilbyr vi "video on demand" med et stort utvalg av filmer og tv-serier.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Nye fly – lave utslipp

  Fly med en av de yngste flyflåtene i verden. Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år. Det betyr mer komfortable flyreiser for deg, og mindre utslipp for miljøet.

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.