Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

EZE

Fly til Buenos Aires Argentina

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Buenos Aires

Fly til Buenos Aires

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Buenos Aires i korte trekk

Hvorfor Buenos Aires?

Buenos Aires er en chic verdensby med en god dose kaotisk latinamerikansk attitude og en blomstrende mat- og cocktail-bransje. Byen tilbyr et utall av rimelige eller gratis kulturelle tilbud.

Det lokale møtestedet

Palermos eviggrønne Parque Tres de Febrero. Jogg rundt vannet, kyss i smug i El Rosedal (Rosehagen) eller kikk på stjernene i planetariet. Se om noen drikker fra samme kopp med metallsugerør. De nipper til yerba mate, den nasjonale teen.

Visste du dette?

Før Plaza de Mayo (avbildet) ble Argentinas mest berømte torg, med Casa Rosada (presidentpalasset), Catedral Metropolitana, Cabildo (rådhuset) og Museo del Bicentenario, ble det brukt til okseløp og henrettelser. 

Filmtips

El Secreto de Sus Ojos, som vant Oscar for beste utenlandske film i 2009, må sees.

Fakta

 • Befolkning: 2,8 millioner
 • Besøkende per år: 2,1 millioner (2016)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 25 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 15 °C

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.