BUD

Budapest Ungarn

Hvorfor besøke Budapest?

Byen er en vakker perle som har et yrende folkeliv året rundt og spekket med kulturelle skatter. I Budapest finner du helt unike ruinbarer — falleferdige bygninger som er omgjort til eksentriske barer og innredet med bruktmøbler og fantasifulle verker av lokale kunstnere. En av de første og mest berømte er Szimpla Kert, som ligger i en enorm nedlagt fabrikk. På søndager omvandles den fra partysted til bondens marked. Andre flotte barer er Instant, byens største ruinbar, og Fogas Haz, som er en kombinasjon av nattklubb, motebutikk, kafé og cocktailhage. Neste dag kan du ta deg inn igjen på et spa — byen ligger oppå nesten 125 varme kilder. Favorittene våre er det flotte Széchenyi-badet og det vakre badet i jugendstil, Gellért Spa

Fly til Budapest med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Budapest og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

"girl-in-budapest"

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.