Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

BOSALL

Fly til Boston USA

Boston i korte trekk

Hvorfor Boston?

Boston er en av de mest historisk viktige byene i USA, ettersom den spilte en nøkkelrolle under den amerikanske revolusjonen. I dag er byen en miks av ærverdighet, utgangspunktet for flotte spaserturer, billig og god mat og et pulserende natteliv. I tillegg er Boston porten til New Englands vakre høstprakt.

Det lokale møtestedet

Byfornyelse har gjort det tidligere røffe South End (må ikke forveksles med South Boston) til et av byens mest trendy områder, og innimellom de pene viktorianske bygårdene ligger det flere banebrytende gallerier. Dra innom SoWa-distriktet (South of Washington). Gode spisesteder finner du i og rundt Tremont og Washington.

Visste du dette?

The Charlie Card, som buss- og undergrunnskortet kalles, fikk navnet sitt fra «MTA-sangen» fra 1949. Den handler om mannen Charlie, som ble innestengt i Bostons undergrunn (da kjent som Metropolitan Transit Authority System). Sangen ble en hit for folkevisebandet Kingston Trio i 1959.

Bok- og filmtips

Les Dennis Lehanes I blodet (Mystic River) (2001), som ble filmatisert og regissert av Clint Eastwood – mye av handlingen foregår i Boston. Se Martin Scorseses The Departed (2006), en historie fra Boston med mange kjente landemerker.

Fakta

 • Befolkning: 655 884 (2014)
 • Besøkende per år: 16 millioner (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: -2 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 23 °C

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.