BOD

Bordeaux Frankrike

Fra for fly

Fly til Bordeaux

Fly til Bordeaux

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Hvorfor fly til Bordeaux?

Det er lett å se at Bordeaux blomstrer akkurat nå — særlig når det kommer til mat og drikke. Matelskere flokker til søndagsmarkedet på Marché des Quais i det fornyede bydelen ved elven, mens hipsterne spiser økologisk mat på Darwin, en nedlagt kaserne som er omgjort til co-working-lokaler. Byen kan skryte av en ny bølge av bistronomi-restauranter, for eksempel Soléna, en hyllest til lokale ingredienser. Dessuten er byens vinkjellere blitt svært tilgjengelige, takket være innovative vinbarer som bl.a. Max Bordeaux, der du kan nippe til regionens beste viner i smaksglass, og det nye vinmuseet La Cité du Vin. Hvis du tror Bordeaux kun handler om vin, må du tenke én gang til – stikk innom «ølbutikken» Jaqen, en tilbakelent butikkbar som tilbyr det beste innen lokalt håndverksøl. 

Fly til Bordeaux med Norwegian

Vi gir deg heller friheten til å kunne velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulige pris – uten å inngå komprisser på kvaliteten. Jo tidligere du booker, jo billigere billetter.

 Bestill billetter til Bordeaux

Brigde in Bordeaux

Flyv med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.