BLL

Billund Danmark

Fra for fly

Fly til Billund

Fly til Billund

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Billund

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Hvorfor besøke Billund?

Billund er Lego-klossenes fødested. De ble oppfunnet av den lokale snekkeren Ole Kirk Christiansen i 1949. Det er også her den opprinnelige Legoland-parken befinner seg. Fornøyelsesparken ligger like ved Billund flyplass og den første Lego-fabrikken, og er populær blant barn i alle aldre. Jylland-regionen har alt som trengs for å få en vellykket familieferie i Danmark. Det nye 12 000 m² store Lego House er fylt med 25 millioner Lego-brikker – nok til å tilfredsstille selv den mest ambisiøse Lego-byggeren – og Billund kan i tillegg skryte av Lalandia, som er Skandinavias største vannpark. Da er det kanskje ikke så rart at byen kaller seg «barnas hovedstad».

Fly til Billund med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Billund og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

Billund

Flyv med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.