Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

SXF

Fly til Berlin Tyskland

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Berlin

Fly til Berlin

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Berlin

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Berlin i korte trekk

Hvorfor Berlin?

Øst møter fortsatt vest der muren engang sto og skaper en ny, fascinerende, selvsikker og delt hovedstad.

Det lokale møtestedet

Friedrichshain er fortsatt hipp med East Side Gallery der muren sto, søndagsloppemarked og trendsettende nattklubber rundt Warschauer Straße.

Visste du dette?

Det er flere kebabutsalg i Berlin enn i Istanbul: Mer enn 1600!

Fakta

 • Befolkning: 3,5 millioner
 • Besøkende per år 11,3 millioner (2013)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 1 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 18 °C

Hva skjer i Berlin?

Mogg and Melzer

Pastrami på rugbrød er kanskje grunn nok i seg selv til å besøke New York, men det var New York Times som lovpriste den hjemmerøkte versjonen på Mogg and Melzer, som ligger i en gammel jødisk jenteskole i Mitte. Her kan du også spise matzoballsuppe eller merguezpølse. Mogg-teamet driver i tillegg Michelin-restauranten Pauly Saal like ved, som serverer moderne mat fra det tyske kjøkken i kule omgivelser.

Kaschk

Norskeide Kaschk er Oslo kaffebars søster i Berlin, og ligger i en veldig skandinavisk bygning i Mitte. Kaschk har høstet ros for aromatisk kaffe, håndverksøl og frokost av høy kvalitet. På dagtid kan du nyte en Bonanza-espresso og et søtt wienerbrød, og om kvelden passer det fint med en Mikkeller-øl mens du spiller shuffleboard.

Krasselts

Det kan hende du må ta turen på tvers av byen for å spise noe du finner overalt i Berlin –  Krasselts i Steglitz har nemlig laget byens beste «karriwurst» siden 1959. Hemmeligheten ligger i sausen.

Golgatha

Golgatha er en ypperlig uterestaurant som er veldig populær blant innbyggerne i Kreuzberg, spesielt på dagtid. Bratwurst og hjemmelaget potetsalat nytes best med mørkt øl fra Klosterbrauerei i Kreuzberg an der Rhön, i sentrale Sør-Tyskland.

Fly til Berlin, besøk Golgatha
Golgatha uterestaurant i Kreuzberg.

Berghain

En tur til Berlin er ikke komplett uten en tøylesløs kveld på Berghain. Hvis du kommer deg forbi de lunefulle dørvaktene – det hjelper å snakke tysk – kan du se fram til en ellevill kveld på dansegulvet. Den enorme, gamle kraftstasjonen byr på techno og svett euphoria til langt på natt.

SchwuZ

Med sine tre dansegulv i nye lokaler, er SchwuZ (“Schwulen-Zentrum” eller “Gay Centre”) igjen stedet for noen av Berlins beste pop-, retro- og discopartyer. Hold også utkikk etter temapartyer, som for eksempel Madonnamania og London Calling.

Twin Pigs

Cocktailbaren Twin Pigs er typisk for nybohemske Neukölln. Den har dempet belysning og er røff i kantene, full av folk og rimelig. De bare veggene danner bakgrunnen for urbant folkeyr, med Heidenpeters-øl fra bryggeriet som ligger på andre siden av elven Spree.

Club der Visionäre

Enten de velger å sitte under et sørgepiltre i vannkanten , eller på en flytende brygge, nyter feststemte folk musikk fra noen av de beste electro-DJ-ene i bransjen på Club der Visionäre.

Fly til Berlin, besøk Club der Visionäre
Club der Visionäre © visitBerlin, Foto: Philip Koschel

Urban Spree

Urban Spree er butikk, galleri og kreativt knutepunkt og ligger i gangavstand fra elven den er oppkalt etter. Det gamle jernbanelageret er fylt med egenproduserte bøker, malerier og kunsthåndverk.

KaDeWe

Det velkjente varehuset KaDeWe (Kaufhaus des Westerns) er mest kjent for luksusvarer, men det er delikatessebutikken i sjette etasje som virkelig får berlinerne til å gå mann av huse. Her finner du rad på rad med syltetøy, kjøttpålegg, ost og brød i alle slags farger. Det sies at de har mer enn 1500 pølsevarianter – og til og med en østersbar.

Fly til Berlin, gjør shoppingen på KaDeWe
KaDeWe i Berlin

DDR Museum

Det fantastiske, interaktive DDR Museum viser fram den absurde kommunismen til en generasjon som ikke har noe forhold til Berlinmuren. Stasi-overvåkning, Trabanten og selv lukten av en stue fra DDR er gjenskapt i naturtro detalj.

Olympiastadion

Olympiastadion, der finalen i Mesterligaen ble arrangert i 2015, skjuler en mørkere historie, for den ble åpnet i forbindelse med Hitlers OL i 1936. Det er fire omvisninger per dag (unntatt når det er andre arrangementer), og klokken 11.30 er det vanligvis en på engelsk.

Fly til Berlin, besøk Olympiastadion
Olympiastadion i Berlin © visitBerlin, Foto: Wolfgang Scholvien

Begivenheter:

 • Berlinale film-festival (februar)
 • Karnival der Kulturen (juni)
 • Christopher Street Day (juni)
 • Berlin Fashion Week (juli)
 • International Berlin Beer Festival (august)
 • Nasjonaldagen (oktober)
 • Festival of Lights (oktober)
 • Julemarked (slutten av november – begynnelsen av januar)
Fly til Berlin, besøk julemarkedet
Julemarked i Berlin © visitBerlin, Foto: Wolfgang Scholvien

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.