BER

Berlin Tyskland

Hvorfor reise til Berlin?

Det er vanskelig å ikke føle historiens liv mens du beveger deg rundt i de fantastiske gatene i Berlin. Enten det er restene av Berlinmuren som fremdeles står, Hitlers mange monumenter eller de tusenvis av kulehull på de eldre bygningene, er man aldri i tvil om Berlins smertefulle og dypt fascinerende historie. Samtidig er Berlin en av de mest progressive og interessante byene å besøke - både når det gjelder kultur, shopping, sport og fester. Kurfürstendamm eller bare "Ku'Damm" er Berlins lengste handlegate, som er et absolutt must når du handler i Berlin. Berlin er et paradis for enhver foodie. Enten du vil oppleve autentiske tyske måltider og spesielt wurst, internasjonal gatemat eller en vegansk opplevelse, skuffer Berlin aldri. I motsetning til mange andre tyske byer er det ingen offisiell stengetid i Berlin - så dans hele natten på bredden av Spree, eller besøk en av de mange ølhagene litt kjølig for ganen.

Fly til Berlin med Norwegian

Vi flyr deg direkte til Berlin i Tyskland fra Oslo og gir deg friheten til å velge, slik at du har muligheten til å fly til lavest mulig pris - uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Jo tidligere du bestiller flyet, desto billigere er flybilletter.

 Finn billige flyreiser til Berlin i vår lavpriskalender

"friends on sightseeing in berlin"

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.