BGO

Bergen Norge

Hvorfor reise til Bergen?

Bergen har en rik kulturell og historisk betydning i Norge og det er ikke uten grunn at byen blant de syv fjell kalles "Innfallsporten til Fjordriket/The Heart of the Fjords."
Bergen by er et vakkert syn av fargerike hus og gammel arkitektur, elegant plassert midt i hjertet av Norges fjorder.
Ta turen innom Bryggen i Bergen, som en gang var et av Norges viktigste handelsknutepunkter. Bryggen står i dag på unescos liste over verdens kulturarv, med mange av Norges beste museer, gallerier, restauranter og - naturlig nok - fisketorget, som har forsynt bergensere med fisk og sjømat fra havet siden 1276.
Har du lyst til å utforske mer? Oppdag Bergens unike omgivelser ved å ta Fløibanen til toppen av Fløyen, hop på en ferge ut til fjordene eller utforsk Bergenhus festning til fots.

Fordelen ved å fly til Bergen med Norwegian

Vi flyr deg direkte til Bergen fra Osl og gir deg frihet til å velge, slik at du får mulighet til å fly til lavest mulig pris – uten å inngå kompromisser på kvaliteten.  Jo tidligere du booker, jo billigere billetter.

Bryggen i Bergen byr på museer, gallerier og restauranter. (Bilde - Visit Norway).

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.