Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

BFS

Fly til Belfast Storbritannia

Beste pris fra til Belfast

Alle prisene refererer til enveis fly fra {{user.selectedAirportName}} til Belfast og inkluderer skatter og avgifter.


{{friendlyMessage.header}}

Belfast i korte trekk

Hvorfor Belfast?

Fordi dette er en by som vendte ryggen til en vanskelig fortid for tjue år siden, og som har utviklet seg med stormskritt siden da. I dag er Belfast bedre kjent for sitt yrende restaurantliv, sin flotte arkitektur og sin humørfylte nordirske gjestfrihet.

Det lokale møtestedet

The Cathedral Quarter, oppkalt etter St. Anne's Cathedral, har gått fra å være Belfasts gamle lagerdistrikt til å bli et hovedsete for kunst-, musikk- og barrevolusjonen. Det er alltid et yrende folkeliv utenfor pubene og barene på den smale brosteinsgaten, så her er sjansen stor for en munter passiar.

Visste du dette?

TV-serien Game of Thrones sysselsetter flere innbyggere i Belfast enn offentlige myndigheter.

Filmtips

Lavbudsjettfilmen Good Vibrations (2013) handler om punkelegenden Terri Hooley, som åpnet en platesjappe i Belfast midt under urolighetene på 70-tallet, og blåste nytt liv i byen med musikk.

Fakta

 • Befolkning: 343 445 (2016)
 • Besøkende per år: 2,2 millioner (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 4 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 15 °C

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.