BCN

Barcelona Spania

Hvorfor besøke Barcelona?

Med sine lange strekninger med solfylte middelhavsstrender, fargerik modernista-arkitektur og tapasbarer rundt hvert hjørne, er Barcelona et av Europas og Spanias mest attraktive reisemål. Den katalanske hovedstaden er kjent for quirky kulturelle begivenheter, som den årlige La Mercè-festivalen i september, med alt fra castells (menneskelige tårn) til ildfylte parader gjennom gatene. Byen er også fylt med arkitekt Gaudís ikoniske verk, fra de høye spirene til Sagrada Família til den krusete fasaden til La Pedrera og Casa Batlló, med sine fargerike takstein. Besøkende elsker å spasere langs stranden i Barceloneta, utforske det gotiske kvarterets smale brosteinsbelagte gater og handle i El Bors trendy butikker. Bestill en billig flytur til Barcelona med Norwegian i dag, så bruk denne reiseguiden til Barcelona for å oppdage underverkene i den katalanske hovedstaden selv.

Fly til Barcelona med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Barcelona og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

Barcelona, Spain, Girl and ice cream

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.