Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

BKK

Fly til Bangkok Thailand

Fra for fly

Fly til Bangkok

Fly til Bangkok

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Hvorfor reise til Bangkok?

Bangkok er et travelt pulserende sted hvor varmen er intens, støy øredøvende og trafikken er et mareritt, men også et sted du kan oppleve fantastiske fantastiske templer, båtturer på elven, velsmakende eksotisk mat, vennlige mennesker, og det er unikt som ingen andre steder på jorden.
Gatekjøkkenet i Thailand er grunnleggende for den thailandske kulturen, her vil du finne et godt tilberedt måltid til en billigere penge.
En unik opplevelse du ikke finner mange andre steder er de flytende markedene, hvor både fylt med eksotisk frukt, grønnsaker og lokal mat er forankret side om side. Den beste måten å utforske Bangkoks flytende markeder er å hoppe ombord på en av de mange guidede båtturene som tilbys. De 3 mest populære flytende markørene i Bangkok er Damnoen Saduak, Amphawa og Klong Lat Mayom med Damnoen Sadu.
Når solen går ned, forvandles byen og ikke minst gatemiljøet raskt: mobile gatebarer vises overalt og festen trekker seg ut i gatene. Et av de mest berømte områdene som tiltrekker seg spesielle unge backpackere er festgaten Khao San Road. Partiene hennes thailendere og turister fester side om side til den lyse morgenen (og mer).
Bangkok er velsignet med flere spektakulære templer som er et must å se under dette besøket for å nyte en lokal kultur. De mest populære templene Wat Phra Kaew, Wat Pho og Wat Arun er spektakulære, og det anbefales å bestille en lokal guide og få mer inngående innblikk i templenes historie.

Fordelen med å fly til Bangkok med Norwegian

Vi flyr deg til Bangkok fra Oslo og gir deg friheten til å velge, så du har muligheten til å fly til lavest mulig pris - uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Jo tidligere du bestiller, jo billigere er billettene.


Finn billige flybilletter til Bangkok i lavpris-kalenderen

Gjør deg klar til å reise

Vi er her for å hjelpe deg med å forberede deg på en trygg reise og har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.