Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

BKK

Fly til Bangkok Thailand

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Bangkok

Fly til Bangkok

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Bangkok i korte trekk

Hvorfor Bangkok?

Byen syder av stratosfæriske drikkeetablissementer, yrende restaurantliv og noen av de beste kulturattraksjonene i Sørøst-Asia.

Det lokale møtestedet

Thonglor er full av gode nattklubber, restauranter og avslappende kafeer.

Visste du dette?

Thailendere kaller Bangkok for “Krung Thep Maha Nakho”. Hovedstadens formelle navn er enda lengre og består av hele 169 tegn.

Filmtips

The Hangover: Part II er kanskje den mest minneverdige filmen der handlingen er lagt til Bangkok i den senere tid, men den viser jo ikke byen fra sin beste side. Se heller Ryan Goslings thriller Only God Forgives.

Fakta

 • Befolkning: 8,5 millioner (2014)
 • Besøkstall per år: 16 millioner (2013)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 27 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 30 °C

Hva skjer i Bangkok?

Samosa

Bangkok er viden kjent for den gode gatematen. Men selv om de stekte skorpionene på Khaosan Road er gode, ser man aldri noen fastboende som spiser dem. Vi foreslår at du kjøper lunsj i boden Samosa, som naturlig nok serverer deilige samosaer.

Jay Fai

I tillegg finner du den berømte restauranten Jay Fai i Chinatown. Den er oppkalt etter eieren og sjefskokken, som fortsatt står på kjøkkenet og lager himmelske krabbeomeletter.

Harmonique

Du skal lete lenge etter en restaurant i Bangkok som er bedre (eller mer autentisk) enn Harmonique. Det gammeldagse spisestedet ligger i en gammel bygård, med bord og planter i skjønn forening ute på gårdsplassen. Her får du tradisjonelle thailandske favorittretter.

Blue Elephant

Vil du ha noe eksklusivt, drar du til Blue Elephant, en velrenommert restaurant og kokkeskole som ligger i et vakkert herskapshus fra kolonitida.

Sala Rim Naam

Sala Rim Naam ligger i en vakker Thailandsk paviljong. Her kan gjestene overvære danseforestillinger og spise thailandsk kvalitetsmat.

Gaggan

Vil du ha en uventet smak av India, bestiller du bord på Gaggan, som ble kåret til San Pellegrino Best Restaurant i Asia i 2015. Her henfører kokken Gaggan Annan, som har erfaring fra El Bulli, spisegjestene med sin egne fantasifulle og lekne tolkning av indisk mat.

Takbarer

Bangkok har en overflod av takbarer å velge blant. Nyt god utsikt og cocktail laget av eksperter på Lebua Sky Bar. Eller opplev et like spektakulært panorama på Vertigo & Moon Bar, på toppen av 61–etasjer høye Banyan Tree Bangkok. Cloud 47 er enda en bar i svimlende høyde og kanskje et av de rimeligste alternativene

Maggie Choo’s

I andre enden av spekteret (i forhold til høyde, i alle fall) ligger underjordiske Maggie Choo’s, et skjenkested som serverer kreative cocktails og er innredet i 20-tallsstil.

Fly til Bangkok, besøk Lebua Sky Bar
Lebua Sky Bar i Bangkok

Chatuchak helgemarked

Helgemarkedet i Chatuchak er et av de største i verden, så forbered deg på en sanselig overdose av lyd og lukt, og et vell av mennesker.

Pak Khlong Talat

Hvis du foretrekker et friskere og mer velduftende marked, kan du dra til Pak Khlong Talat, et vakkert og makeløst blomstermarked.

Naga House

De som ønsker en roligere, mer eksklusiv handletur, burde ta turen til Naga House. Naga ligger i et nydelig teakhus og selger antikkmøbler og tilbehør fra hele Asia.

MBK Center

MBK Center passer ypperlig hvis du vil ha pause fra varmen. Kos deg med shoppeterapi (her får du ekte vare), se en film og spis god mat.

Wat Pho

Unngå folkemengdene på Grand Palace – stikk heller innom Wat Pho like i nærheten for en smak av Bangkoks kulturliv. I Wat Pho finner du den største liggende Buddha-statuen i Thailand (46 m lang og 15 m høy), og landets største samling av Buddha-avbildninger. Wat Arun, på den annen side, er et flott sted å nyte solnedgangen.

Elvecruise på Chao Phraya

Hvis du vil på avslappende sightseeing, foreslår vi et cruise på Chao Phraya-elven, som snor seg gjennom hovedstaden. Billetter fås kjøpt på Sathorn Pier (Central Pier) eller Tha Thien Pier. På turen får du vakker utsikt over byen og en mulighet til å utforske Bangkoks intrikate nettverk av kanaler.

Se opp for:

 • Bangkok Fringe Festival (januar og februar)
 • Kinesisk nyttår (februar)
 • Bangkok International Fashion Week (mars)
 • Songkran (april)
 • Visakha Bucha (mai)
 • Royal Barge Procession (november)

Fly med oss

Få en komfortabel flytur om bord i vår 787 Dreamliner

Fly komfortabelt med Norwegian.

  Spis og drikk om bord

  Du kan velge mellom to menyer på alle langdistanserutene våre og få to måltider inklusive vin, øl eller mineralvann.

  Nye fly – lave utslipp

  På langdistanserutene våre flyr du med 787 Dreamliner, som er et av de mest behagelige og miljøvennlige flyene i verden.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Underholdning om bord

  Kos deg med vårt hypermoderne underholdningssystem med filmer, TV-programmer, spill og et interaktivt 3D-kart med tips om reisemålet ditt.

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.