ATH

Athen Hellas

Fra for fly

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Hvorfor reise til Athen?

Ta en flytur til Athen for å oppdage en europeisk hovedstad der eldgammel og moderne, natur og by, tradisjon og trendy smelter sammen på de mest fascinerende måtene. Beskjedne hjørner i den greske hovedstaden fører til skjulte torg der tradisjonelle tavernaer serverer det beste av hva du skal spise og drikke i Hellas. Livlige gater løper forbi stille blomsterbelagte smug perfekt for romantiske spaserturer. Å støte på etasjes gamle greske marmorerte steder er normen. Når du utforsker, kan du vanligvis se den mest ærverdige eldgamle prestasjonen av alle arkeologiske steder i fjern utsikt - den store Parthenon. Ta en titt på Norwegians flyreiser til Athen, og bruk reiseguiden vår til å oppdage hva du må se i Athen.

Fly til Athen med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Athen og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

Athens, Greece, Girls, Acropolis

Flyv med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.