AYT

Antalya Tyrkia

Fra for fly

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Hvorfor besøke Antalya?

Antalya - den pulserende hovedstaden på den tyrkiske rivieraen er den perfekte kombinasjonen av strand og storbyferie.
Beliggenheten, med innbydende strender, vakkert omgitt av klipper og et pulserende byliv, gjør det lett å bli forelsket i området.
Antalyas historiske sentrum, Kaleici, er som en tidssprang midt i den moderne byen. Byens basar og svingete gater byr på sjarmerende shoppingmuligheter og restaurantene bugner av tyrkiske spesialiteter. Antalya er det perfekte reisemålet for sol- og strandferier, med en gjennomsnittstemperatur på 30 grader i sommermånedene. Når natten faller på kan du oppleve det fargerike nattelivet rundt marinaen som er ekstremt populær blant lokalbefolkningen og turister.

Fly til Antalya med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Antalya og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

"Beach of Antalya"

Flyv med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.