AYT

Antalya Tyrkia

Fra for fly

Flights to Antalya

Flights to Antalya

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Flights to Antalya

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Hvorfor besøke Antalya?

Fordi Antalya er en kombinasjon av en fin, ofte pittoresk historie som går helt tilbake til 133 f.Kr., og nydelige sandstrender.

Det lokale møtestedet

Den lille, sentrale gamlebyen (Kaleiçi på folkemunne) er et vakkert, fredet distrikt med mange romerske oldtidsbygninger.

Fly til Antalya med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Antalya og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

Flying with Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.