Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

ANX

Fly til Andenes Norge

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Andenes

Fly til Andenes

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Hvorfor reise til Andenes?

Vi flyr direkte fra Oslo til Andenes hvor du kan dra på spennende hvalsafari eller besøke Bleikstranda som er et yndet turistmål for fotografer og fugleentusiaster. Bleik, er en sjarmerende landsby du kan oppleve i midnattssol på sommeren og i nordlys på vinteren. Ta med hele familien på sykkelferie langs den nasjonale turistveien ved Andøya som er omringet av naturskjønne omgivelser.
Vi gir deg frihet til å velge, slik at du får mulighet til å fly til lavest mulig pris – uten å inngå kompromisser på kvaliteten. Finn billig fly til Andenes og andre av våre destinasjoner i Nord-Norge. Jo tidligere du booker, jo billigere billetter.

"Par går langs havet ved Bleik, Andenes"
Nyt utsikten ved stranden av Bleik (Bilde: CH Visit Norway)

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.