AMS

Amsterdam Nederland

Hvorfor besøke Amsterdam?

Ta en Amsterdam-avtale eller feriepakke, og oppdag en av Europas mest sjarmerende byer. Hovedstaden i Nederland, ofte kalt "Nordens Venezia" på grunn av kanalene, er et kulturelt knutepunkt full av restauranter og attraksjoner i verdensklasse. Til tross for å ha et beryktet rødlysdistrikt, er Amsterdam et flott sted for en familieferie, med dekar med grøntområder og mer enn 400 km sykkelstier. Kunstelskere kan se på noen av verdens mest berømte malerier fra slike som Vincent van Gogh og Rembrandt i Amsterdam kunstmuseer, mens historien florerer i de trange gatene. Ta et kanaltur eller bare utforsk Amsterdam til fots eller på sykkel for å oppleve byens avslappede og vennlige stemning.

Fly til Amsterdam med Norwegian

Vi flyr deg direkte til Amsterdam fra Oslo og gir deg friheten til å velge, slik at du kan fly til lavest mulig pris - uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

Amsterdam, Netherlands, Girl and bike

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.