Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

ALF

Fly til Alta Norge

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Alta

Fly til Alta

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Hvorfor dra til Alta?

Vi flyr direkte fra Oslo til Alta som er en av Norges nordligste byer og ligger i krysningen mellom hav og vidde. Her kan du eksempelvis sove ute i lavvo mens du får innblikk i samisk kultur og reindrift, utforske vidda på firhjuling eller prøve fiskelykken i Altaelva. Vi gir deg frihet til å velge, slik at du får mulighet til å fly til lavest mulig pris – uten å inngå kompromiss på kvaliteten. Finn billige flyreiser i vår lavpriskalender og søk blant mer end 150 forskjellige destinasjoner. Jo tidligere du booker, jo billigere billetter.

""Par nyter utsikten over Storeelva"""
Utsikt over Storelva utenfor Alta (Bilde: Visit Norway)
"Samere utenfor Lavu i Alta"
Opplev Samerkulturen i Alta (Bilde: CH Visit Norway)

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.