Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

ALCALL

Fly til Alicante (alle flyplasser)

Beste pris fra til Alicante (alle flyplasser)

Alle prisene refererer til enveis fly fra {{user.selectedAirportName}} til Alicante (alle flyplasser) og inkluderer skatter og avgifter.


{{friendlyMessage.header}}

Våre flyvninger til Alicante og nærliggende reisemål

Vi flyr til to flyplasser i og i nærheten av Alicante: Alicante Airport (ALC) er et sentralt utgangspunkt hvis du vil besøke Costa Blanca, inkludert Benidorm og Torrevieja, i tillegg til byen Alicante. Murcia Airport (MJV) er også et godt utgangspunkt hvis du vil besøke Torrevieja, La Manga, Cartagena eller byen Murcia.

Fly med Norwegian

Få en komfortabel flytur til en lav pris

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. På våre langdistanseflyvninger tilbyr vi også en tre-retters meny. Mer om mat og drikke om bord.

  Underholdning om bord

  Med Norwegian har du god tilgang på underholdning om bord. På de fleste flyvninger tilbyr vi "video on demand" med et stort utvalg av filmer og tv-serier.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Nye fly – lave utslipp

  Fly med en av de yngste flyflåtene i verden. Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år. Det betyr mer komfortable flyreiser for deg, og mindre utslipp for miljøet.

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.