Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

ALCALL

Fly til Alicante (alle flyplasser)

Beste pris fra til Alicante (alle flyplasser)

Alle prisene refererer til enveis fly fra {{user.selectedAirportName}} til Alicante (alle flyplasser) og inkluderer skatter og avgifter.


{{friendlyMessage.header}}

Våre flyvninger til Alicante og nærliggende reisemål

Vi flyr til to flyplasser i og i nærheten av Alicante: Alicante Airport (ALC) er et sentralt utgangspunkt hvis du vil besøke Costa Blanca, inkludert Benidorm og Torrevieja, i tillegg til byen Alicante. Murcia Airport (MJV) er også et godt utgangspunkt hvis du vil besøke Torrevieja, La Manga, Cartagena eller byen Murcia.

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.