ALC

Alicante Spania

Fra for fly

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

des
jan
feb
mar

Hvorfor reise til Alicante?

Alicante, på Spanias Costa Blanca, har alle ingrediensene for en perfekt strandferie - kystlinjen har alt fra urbane promenader til ville viker. Etter at du har utforsket buktene, strendene og fiskehavnen, kan du ta en tradisjonell kaldero - en slags fiskestuing med ris og poteter - på en av Tabarcas mange restauranter.
Denne raskt voksende spanske kystbyen tilbyr det beste fra alle verdener: vakre strender, kulturhistoriske muligheter som får deg til å kjenne historien, deilige restauranter, gode shoppingmuligheter og et festlig natteliv.
Alicante er delt inn i et nytt og et gammelt distrikt. El Barrio - gamlebyen - domineres av den vakre Castillo de san Barbara, et festningsslott som er blant Alicantes største attraksjoner. I El Barrio finner du vakker historisk arkitektur og spennende museer og mange koselige kafeer og restauranter i de sjarmerende trange gatene. Alicante er den perfekte blandingen av strand og storby for alle som ønsker å kombinere kultur og avslapning med sol og moro. I det nye distriktet finner du den moderne Alicante med koselige butikker samt store kjøpesentre.

Fly til Alicante med Norwegian

Vi flyr direkte fra Oslo til Alicante og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, jo billigere er billettene.

"Alicante coloured houses"

Flyv med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.