AGA

Fly til Agadir Marokko

Fly til Agadir

Fly til Agadir

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Hvorfor Agadir?

Agadir ligger på atlanterhavskysten i Marokko og har temperert klima med varme somre, milde vintre og lite regn. Så her er det lett å nyte de nydelige sandstrendene.

Det lokale møtestedet

Den nye marinaen i Agadir er etterhvert blitt et livlig sted, takket være et utvalg av gode restauranter, kaffebarer og is-barer.

Visste du dette?

Agadir ble jevnet med jorden i et jordskjelv i 1960. Byen ble bygget opp igjen omtrent to kilometer lenger sør.

Lesetips

The Caliph’s House: A Year in Casablanca (Tahir Shah, 2006); A Riffian’s Tune (Joseph M Labaki, 2013).

 

Gjør deg klar til å reise

Vi er her for å hjelpe deg med å forberede deg på en trygg reise og har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Flying with Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.