AGA

Agadir Marokko

Fra for fly

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Hvorfor fly til Agadir?

Agadir ligger langs Atlanterhavskysten av Marokko, og har et temperert klima med varme somre, milde vintre og lett nedbør, desto bedre å nyte de vakre sandstrendene. I 1960 ble Agadir fullstendig ødelagt av et jordskjelv. Det meste av den nye byen er ny og moderne, noe som gjør byen til en noe annerledes marokkansk by. Agadir fremstår som veldig trivelig med brede, blomstrende bulevarder, parker i sentrum og mange kafeer og restauranter etter europeisk modell. The New Marina har gradvis utviklet seg til et livlig aktivitetssenter, takket være en rekke gode restauranter, kaffebarer og isbarer. Agadir er det perfekte stedet hvis du er ute etter en strandferie med en vri av eksotiske vibber.

Hvorfor fly til Agadir med Norwegian?

Vi flyr fra Oslo til Agadir og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

"Camel on the beach of Agadir"

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.