AGA

Agadir Marokko

Fra for fly

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på {{result.subTitle}} - Vis som kart 0 destinasjoner innenfor et budsjett på }

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Hvorfor Agadir?

Agadir ligger på atlanterhavskysten i Marokko og har temperert klima med varme somre, milde vintre og lite regn. Så her er det lett å nyte de nydelige sandstrendene.

Det lokale møtestedet

Den nye marinaen i Agadir er etterhvert blitt et livlig sted, takket være et utvalg av gode restauranter, kaffebarer og is-barer.

Visste du dette?

Agadir ble jevnet med jorden i et jordskjelv i 1960. Byen ble bygget opp igjen omtrent to kilometer lenger sør.

Lesetips

The Caliph’s House: A Year in Casablanca (Tahir Shah, 2006); A Riffian’s Tune (Joseph M Labaki, 2013).

Hvorfor fly til Agadir med Norwegian?

Vi flyr fra Oslo til Agadir og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

 

Flying with Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.