Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

AGA

Fly til Agadir Marokko

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Agadir

Fly til Agadir

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Agadir

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Agadir i korte trekk

Hvorfor Agadir?

Agadir ligger på atlanterhavskysten i Marokko og har temperert klima med varme somre, milde vintre og lite regn. Så her er det lett å nyte de nydelige sandstrendene.

Det lokale møtestedet

Den nye marinaen i Agadir er etterhvert blitt et livlig sted, takket være et utvalg av gode restauranter, kaffebarer og is-barer.

Visste du dette?

Agadir ble jevnet med jorden i et jordskjelv i 1960. Byen ble bygget opp igjen omtrent to kilometer lenger sør.

Lesetips

The Caliph’s House: A Year in Casablanca (Tahir Shah, 2006); A Riffian’s Tune (Joseph M Labaki, 2013).

 

Fakta

 • Befolkning: 698 310
 • Besøkende per år: 58 000 (2012)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 20 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august 26 °C

Hva skjer i Agadir?

Le Quai

Le Quai ligger i marinaen og er et flott sted å nyte fersk fisk, hummer, østers og alle mulige slags skalldyr. Innredningen er elegant og stilfull, men det er aller finest å sitte ute på terrassen. 

Le Jardin d’Eau

Le Jardin d’Eau er bygget rundt en pen dam med eksotiske planter og karper. På menyen står et fint utvalg av marokkanske retter og god, fersk fisk som hentes rett fra havnen hver morgen. 

Fly til Agadir, spis på Le Quai
Le Quai ligger i marinaen i Agadir.

So Night Lounge

So Night Lounge får du live-musikk og DJ-er hver kveld unntatt søndag, så dette er et av de beste utestedene i Agadir. Du får cocktails i «So Nice»-salongen og fransk mat i «So Good»-restauranten, og hvis du vil danse, går du i «So fun». Den er åpen fra 19.00–04.00 hver dag. 

Le Nil-Bleu

Terrassen ute på Le Nil-Bleu er en av de beste stedene langs vannkanten i Agadir. Her får du i tillegg et veldig underholdende varieté-show med egyptisk, latinsk og lokal folkemusikk.

Fly til Agadir, opplev So Night Lounge
So Night Lounge er et av Agadirs beste utesteder.

Souk El Had

Souk El Had er en markedsplass innenfor en mur med elleve innganger og en masse små butikker. Her selges alt fra frukt og grønnsaker til eksotiske krydder og urter og håndlagede kunstartikler, mange av skinn eller sølv. Husk å prute.

Inezgane

Omlag 13 km sør for sentrum av Agadir ligger den lille byen Inezgane, der du finner en flott souk. Byen er mye mindre enn Agadir og har travle gater fulle av farger og krydderdufter. Drar du hit, får du kjøpt skinnprodukter, tepper, kaftaner og sølv til en rimelig penge. Tirsdag er den største markedsdagen. Det er også fint å spise lunsj her, på en av de mange koselige gatekafeene. Ta buss eller en «grand» taxi hit.

Fly to Agadir, visit the Souk El Had market place.
The Souk El Had market place.

Medinaen

Medinaen (sentrum) ble gjenoppbygget i 1992 ved hjelp av tradisjonelle berber-teknikker, etter tegninger av den italienske kunstneren Coco Polizzi. Nå finner du kunsthåndverkere, små forretninger og et flott lekeområde for barn her.

Atlantica Parc

Atlantica Parc er en vannpark med sklier som underholder barna i lange tider. Det ligger i Imi Ouaddar, noen kilometer nord for Agadir, ikke langt unna vakre Paradise Beach.

Jardin de Olhão

Jardin de Olhão er oppkalt etter Agadirs søsterby i Portugal og er full av labyrintlignende stier som snor seg mellom frodige trær og planter. Unnagjemt mellom plantene ligger det et lite museum tilegnet det store jordskjelvet.

Fly til Agadir, opplev medinaen
Medinaen i Agadir

Begivenheter:

 • Enduro d’Agadir & X Rally (mars)
 • The Honey Festival (juni)
 • Throne Day (juli)
 • International Fish and Seafood Exhibition (november)
 • Agadir Festival (desember)

Fly med Norwegian

Få en komfortabel flytur til en lav pris

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.