AAL

Aalborg Danmark

Hvorfor besøke Aalborg?

Danmarks fjerde største by er en behagelig blanding av historiske bindingsverkshus og moderne handel, bygget på en av Europas mest blomstrende rene energinæringer. Besøk Outzon-senteret, designet av den verdensberømte arkitekten Jørn Utzon selv.
Opplev en 360-graders panoramautsikt Aalborg, for ikke å si hele Nordjylland fra Aalborg tårnet, som har den høyeste utendørs heisen i Nord-Europa.
Nyt en ettermiddag i Aalborg Zoo som er åpen hele året og rommer mer enn 100 forskjellige eksotiske dyr.
Og er du ute etter en natt ute så er det bare ett sted å gå: Jomfru Ane gade også kjent som "Gaden".

Fly til Aalborg med Norwegian

Vi flyr deg til Aalborg via København og gir deg friheten til å velge, slik at du har muligheten til å fly til lavest mulig pris - uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Jo tidligere du bestiller flyreisen din, desto billigere er flybilletter.

 Finn billige flyreiser til Aalborg i vår lavpriskalender

"Utzon Center in Aalborg"

Flyv med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.