Endre bestilling


Ting kan skje. Planer endrer seg. Vi skjønner det. Derfor har vi gjort det enkelt og greit å endre de fleste bestillingene på nett

Endre bestilling på nett og spar penger

Du kan endre tid, dato, reisemål og navnet på den reisende på nett (mot et tillegg) inntil 30 minutter før opprinnelig avgangstid på de fleste reisemålene. (I enkelte tilfeller må du ringe Kundeservice for å endre bestillingen.)

Hvis du har stavet navnet ditt litt feil, tar du kontakt med oss, så retter vi det gratis (opptil 3 bokstaver per navn). Vi kan muligens også hjelpe deg å rette opp større stavefeil gratis, så lenge du kan bevise at det fortsatt er samme person. Hvis du må legge til eller fjerne et mellomnavn eller legge til et ekstra etternavn, og hvis du må bytte navn på grunn av en offisiell navneendring (for eksempel bytte fra pikenavn til ektefelles etternavn), kan vi også rette dette gratis. Vær oppmerksom på at dersom du endrer navnet offentlig, må du betale tillegget for navneendring og ta kontakt med oss for refusjon av beløpet.

Vet du allerede hva du skal gjøre? Alt du trenger er påloggingsinformasjonen til profilen din eller referansenummeret og etternavnet ditt, så kan du endre bestillingen på nett.

 Servicetillegg – bestillinger over telefon og på flyplassen

Du betaler et servicetillegg (200 NOK per person, hver vei) for bestillinger og endringer du foretar over telefon eller på flyplassen.

Pris ved endringer på LowFare og LowFare+

  • Navneendring: 650 NOK
  • Endre bestilling: 650 NOK + prisdifferanse
  • Refunderbar: Ikke refunderbar

Du betaler for endringer per person, hver vei. Se gjeldende vilkår.

Gratis å endre Flex

    • Navneendring: Gratis
    • Endre bestilling: Gratis
    • Refunderbar: Fullt refunderbar

Vilkår og betingelser gjelder.