Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Norwegian Bedrift: Smartere jobbreiser

Ville det ikke vært fint om jobbreiser kunne føles litt mindre som jobb? Vi leter alltid etter nye og bedre måter å gjøre ting på. Derfor har du gamlemåten å gjøre unna jobbreiser på – og du har oss.

Trenger du kundekvittering? Kunder kan få bedriftskvittering i firmaets navn her.

Inngå en bedriftsavtale

Med en bedriftsavtale vil bedriften din få rabatter direkte, eller tjene CashPoints på hver eneste forretningsreise. Begynn å spare penger nå!

Se fordelene og inngå avtale

Logg inn på bedriftsportalen

Har du allerede en bedriftsavtale? Logg deg inn på portalen for å booke flyreiser til bedriften, oppdatere reiseprofiler og se statistikk.

Logg inn på bedriftsportalen

For reisende med avtalekode

Har din arbeidsgiver bedriftsavtale hos oss? Flott, da kan du bestille din neste forretningsreise nå.

Logg inn på Mine reiser og bestill
 

Høy kvalitet til lave priser

Med våre nye og drivstoffeffektive fly får du komfortable flyreiser uten å måtte gå på akkord med reisebudsjettet.

 

In-flight WiFi

Being in the sky shouldn't mean being out of touch. Free WiFi is available on most of our flights in Europe.

 

Oppnå fordeler

Nyhet! Fordelsprogrammet vårt, Norwegian Reward, har blitt enda bedre. Tjen CashPoints og oppnå andre fordeler – vi lar deg bestemme akkurat hvilke fordeler du vil ha.

  Fast Track

  Ingen grunn til å stresse hvis du er sent ute. Med Fast Track hopper du over køen ved sikkerhetskontrollenFinn ut hvordan det fungerer, og hvilke flyplasser som har Fast Track.

  Høy punktlighet

  Ikke kom for sent til avtalene dine. Til og med 5 minutter som går med på forsinkelser, er tid du bruker på feil sted. Vi kommer ikke til å bli fornøyde før absolutt alle flyvningene våre tar av til riktig tid. Sjekk hvordan vi ligger an.

  Direkteruter

  Vi legger til direkteruter til rutenettet vårt hele tiden, slik at du slipper mellomlandinger. Du kommer deg dit du skal kjappere, og du kommer deg uten å bruke for mye av reisebudsjettet. Finn direkteflyvninger.

  Sentrale flyplasser

  Flyplassene vi flyr til ligger sentralt plassert, med gode transportmuligheter inn til byen. Det betyr at du kommer deg dit du skal, og du kommer deg dit raskere. Se hvor vi flyr.

  Hyppige avganger

  Følg ditt eget tidsskjema, ikke vårt. Vi har hyppige avganger til våre mest populære destinasjoner hver dag. For sent ute? Da trenger du i det minste ikke å vente for lenge til neste fly går. Se våre avganger.

  WiFi om bord

  Koble deg på nett mens du er i lufta, og få gjort unna det du skal før du lander  enten det er jobb, eller bare for underholdningens skyld. WiFi er tilgjengelig på de fleste flyvningene våre i Europa. Finn ut mer om WiFi om bord.

  Nye fly

  Opplev hvordan det er å reise med en av verdens yngste flyflåter. Snittalderen på flyene våre er bare 3,6 år. Du får mere plass, og en stillere og mer komfortabel flytur som tar mindre tid. Se flyene våre.

  Prisvinnende flyselskap

  Å bli kåret til Europas beste lavprisselskap tre år på rad er bare en av mange priser vi har mottatt, takket være alle som har flydd med oss og setter pris på det vi tilbyr. Se alle prisene vi har vunnet.

På tide å gjøre forretninger

Skal vi?

Inngå en bedriftsavtale

Hold deg oppdatert

Det lønner seg å være den første til å høre om gode tilbud og andre nyheter fra Norwegian.

Meld deg på vårt bedriftsnyhetsbrev